Stap 1

Analyse en calculatie

We beschikken in huis over alle nodige expertise, geologische databanken en gespecialiseerde software voor een juiste technische analyse en rendementscalculatie. 


Op basis van de gewenste warmtebehoefte bepalen wij het aangewezen aantal boormeters. Vervolgens vertalen we dit naar het aantal nodige boorputten en de bijhorende boordieptes, inclusief de vereiste dimensionering van de sondes. 


We streven in onze calculatie naar een optimale verhouding tussen waterdebiet en temperatuur zodat onze geothermische warmtebron levenslang op een uiterst energiezuinige manier het vereiste vermogen levert.


Bij complexe en omvangrijke projecten komen we in de offertefase ter plaatse voor een technische analyse van de situatie.

Stap 2

De beste prijs

Als bedrijf focussen we ons volledig op geothermische boringen. We richten onze investeringen maximaal op moderne boorinstallaties en vakkundige medewerkers, zowel voor de werf als voor studie en calculatie. Daarnaast beperken we onze overheadkosten zodat onze opdrachtgevers verzekerd zijn van de beste prijzen. 


Op basis van ons eigen studiewerk en bijhorende calculaties werken we voor elke opdracht een heldere all-in prijs uit. Prijsvragen worden bijzonder snel beantwoord met een volledig voorstel.

Deze prijs omvat zowel het boren als de verdere afwerking. We leveren alles volledig ‘gebruiksklaar’ op zodat de warmtepompinstallateur meteen aan de slag kan.

Stap 3

Heldere afspraken

Na goedkeuring van de offerte maken we heldere afspraken voor de verdere planning. We beschikken over twee volledig uitgeruste boorteams en één ploeg voor de verdere afwerking. Dit laat ons toe om werkopdrachten flexibel in te plannen.


Dankzij een grondige werkvoorbereiding en de inzet van betrouwbare moderne boorinstallaties, is deze planning bijzonder accuraat.


Met verschillende van onze vaste partners (installatiebedrijven, architectenkantoren, studiebureaus,…) maken we jaarlijkse vaste afspraken. Hierbij voorzien we binnen onze planning de vereiste capaciteit voor een afgesproken aantal opdrachten. Op die manier zijn onze vaste opdrachtgevers verzekerd van een snelle uitvoering.

Stap 4

Bezoek ter plaatse

Vooraleer we op de werf aan de slag gaan, brengen we eerst een plaatsbezoek. Dit geldt zowel voor kleine als grote projecten. 


Dankzij dit voorbereidend werfbezoek staan we nooit voor onaangename verrassingen en zijn we zeker van een kwaliteitsvolle uitvoering volgens de gemaakte afspraken.

Stap 5

Vakkundige uitvoering en afwerking

Wij staan garant voor een vakkundige en kwaliteitsvolle afwerking, conform alle gemaakte afspraken.

Lees hier meer over uw kwaliteitsgaranties
Aanpak