Totaalservice in geothermische boringen

Wij hebben bij elke opdracht het volledige traject in eigen handen en bieden een all-in service. Onze dienstverlening omvat ook het noodzakelijke studie- en analysewerk en de volledige buitenafwerking. 


Op basis van de vermogensbehoefte berekenen wij een voorstel voor het aantal boringen, de diepte en de dimensionering. Wij garanderen de beste prijs. 


Na de boorwerken plaatsen we eveneens het horizontaal leidingwerk (verslepingen) en de collectorput. De geothermische boring wordt voor de warmtepompinstallateur volledig ‘gebruiksklaar’ opgeleverd. 

Lees meer over geothermische boringen

Kwaliteit, elke dag opnieuw

Kwaliteit – elke boring opnieuw - vormt ons belangrijkste streefdoel, waarbij we voortdurend zoeken naar optimalisaties van onze bedrijfsprocessen. Daarnaast werken wij met duurzame materialen die garant staan voor een maximaal rendement. 


Wij investeren permanent in de vernieuwing van onze boorinstallaties. U geniet van een levenslange garantie tot meer dan 50 jaar op ons afgeleverd werk.


Naast machines investeren we in onze medewerkers. Alle medewerkers volgden de vereiste opleidingen vorkheftruck, wiellader, graafkraan en hefwerktuigen.

Lees meer over onze kwaliteitsgaranties

Vaste en betrouwbare partner

Voor talrijke installatiebedrijven, studiebureaus en architectenkantoren zijn we een vaste en betrouwbare partner voor al hun geothermische boringen. 


Onze opdrachtgevers mogen op eenvoudig verzoek rekenen op een snel en technisch correct prijsvoorstel. Ook voor de planning werken we met heldere afspraken.

Lees meer over onze klanten